Skip to main content

DIENSTEN VAN INSTALLATIEBEDRIJF VAN DER AAR

SERVICE & ONDERHOUD

Installatiebedrijf Van Der Aar biedt u de service van onderhoud en reparatie aan uw ketel. Wij werken echter niet met dure onderhoudscontracten. 1 keer per jaar proberen wij u te benaderen voor een onderhoudsbeurt aan uw ketel . Als er onderhoud wordt gedaan betaalt u een vaste prijs. Als blijkt tijdens het onderhoud dat er onderdelen moeten worden vervangen of als u een storing heeft, dan betaalt u het materiaal en het uurloon. Overzichtelijk en transparant!

Wanneer wij de ketel bij u hebben geplaatst, dan kunt u bij storingen ALTIJD contact opnemen. Ook ’s avonds of in het weekend!

VERWARMING

Voor het vervangen van uw oude cv-ketel bent u bij Installatiebedrijf Van Der Aar aan het juiste adres. Wij zijn een officiële dealer van en werken met de zeer betrouwbare Nefit. Door te kiezen voor een nieuwe ketel doet u uw portemonnee en het milieu een plezier. Een nieuwe duurzame cv/combi-ketel levert vaak een leuke besparing op uw stookkosten.

Ook voor uw vloerverwarming en (design) radiatoren bent u bij Installatiebedrijf Van Der Aar aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen deze ter plekke bij u opnemen en overleggen met u wat uw wensen zijn en de mogelijkheden zijn.

RIOOL AANLEGGEN / RIOOL VERVANGEN / RIOOL REPARATIE

Bij oudere huizen liggen vaak nog Grespijpen naar buiten toe. Deze raken op den duur lek door ouderdom en/of het groeien van boomwortels hierin. Wij vervangen deze leidingen voor PVC leidingen.

AL UW GAS- EN LEIDINGWERK

Voor al het gas- en leidingwerk van uw keuken, badkamer en de rest van uw huis bent u bij Installatiebedrijf Van Der Aar aan het juiste adres! We werken onder andere met Uponor. De kunststof gasleidingen voeren wij uit met een gasstroombeveiliging. Dit is nog niet verplicht bij wet, maar wordt wel geadviseerd. Veiligheid voor alles.

SANITAIR

Installatiebedrijf Van Der Aar levert en installeert badkamer- en/of toilet sanitair naar uw wensen.

Wij helpen u graag bij de keuze van uw sanitair en letten hierbij niet alleen op de prijs, maar vooral op de duurzaamheid van het gekozen product.
Het ene merk is het andere niet en goedkoop blijkt achteraf vaak duurkoop. Van der Aar levert A-merken zoals Geberit, Grohe, HansGrohe, Wisa, Villeroy en Boch, Sphinx en Keramag. Zo bent u er vaak ook na tien jaar nog van verzekerd dat er onderdelen te bestellen zijn voor als er toch een mankement blijkt te zijn.

Om inspiratie op te doen voor uw sanitair kunt u een kijkje nemen in de showroom van Plieger in Alkmaar. Om er zeker van te zijn dat zij u goed kunnen adviseren, kunt u het best een afspraak maken hiervoor. Wij kunnen u in contact brengen met Plieger Alkmaar.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor het leveren en installeren van uw sanitair. Indien gewenst kunnen we u ook advies geven over het nog aan te schaffen sanitair.

DAKBEDEKKING

Ook het aanbrengen of vervangen van uw dakbedekking behoort tot onze diensten. We maken gebruik van twee methodes. Het branden van de dakbedekking of het plakken met EPDM Rubber.

EPDM Rubber gebruiken wij vooral voor nieuwe daken, zoals een uitbouw of dakkapel. Ook bestaande daken kunnen wij voor u vervangen met EPDM. EPDM rubber is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, wortelwerend en ook geschikt voor groendaken en daktuinen. EPDM dakbedekking gaat gegarandeerd meer dan 30 jaar mee.

Eigenschappen van EPDM dakafdichting

• Blijvend elastisch van -35 graden Celcius tot +120 graden Celcius
• Ongevoelig voor UV en Ozon
• Chemisch bestand tegen vele logen, zuren en zouten
• Hoge elasticiteit +/- 400%
• Wortelvast en rotbestendig
• Zeer lange levensduur
• Bestand tegen micro-organismen en atmosferische invloeden (zure regen).

Uit onafhankelijke onderzoeken door instituten, zoals het NIBE en Boom, blijkt dat EPDM dakbedekking tot de meest ecologisch verantwoorde behoort.

EPDM-rubber is de dakbedekking voor de toekomst!

Dakbeddekking voor:

Dakbeddekking met EPM na:

GOTEN SCHOONMAKEN / GOTEN VERVANGEN / GOTEN REPAREREN

De meeste problemen bij dakgoten ontstaan doordat de dakgoten verstopt raken met bladeren of opwaaiend vuil. Door regelmatig uw dakgoten te onderhouden, voorkomt u dat er problemen ontstaan met de hemelwaterafvoer.

Het schoonmaken van een dakgoot kunt u eenvoudig zelf uitvoeren, mits u hiervoor over het juiste materiaal beschikt. Heeft u geen tijd of zin om zelf de dakgoten of regenpijpen te reinigen, vervangen of repareren, dan bent u bij Installatiebedrijf Van Der Aar  aan het juiste adres.