Skip to main content

De geschiedenis van installatiebedrijf Van Der Aar

Wij zijn immers al meer dan 55 jaar een vertrouwd gezicht.

Van oprichting tot vandaag, hoe is de geschiedenis verlopen?

Op 1 oktober 1960 is Installatiebedrijf Van Der Aar opgericht door A.C. van der Aar als eenmanszaak. Toen bleek dat het werk alleen niet meer te doen was, werd er personeel aangenomen, waaronder Kees Nan in het jaar 1973.

Op 1 januari 1987 hebben Kees Nan en Gerrit Talman het bedrijf overgenomen van de heer van der Aar. Sander Nan, de zoon van Kees, was op dat moment net geen vier jaar.

In de jaren die volgden werd kleine Sander groot en interesseerde zich steeds meer voor het vak. Toen hij op school voor de keuze stond om de timmeropleiding te doen of de installatietechniek kant te kiezen, heeft een leraar hem het goede advies gegeven te kiezen voor het laatste. Al die tijd heeft Sander in zijn vrije tijd en vakanties geholpen bij de klussen van zijn vader Kees en Gerrit, tot het moment dat hij 2000 zijn diploma haalt en in loondienst gaat bij een loodgietersbedrijf.

Op 31 december 2004 is Gerrit uit het bedrijf gestapt. Hij woont nu heerlijk in Duitsland en geniet van zijn vrije tijd. Sander stond op 21 jarige leeftijd opnieuw voor een belangrijke keuze. Ga ik bij mijn vader in de zaak of niet?

Zo geschiedde. Sander en Kees zijn nu naast vader en zoon ook zakenpartners. Joke, de vrouw van Kees, is al jaren de drijvende kracht achter de schermen. Zij neemt de telefoon op en regelt veel werk op kantoor. Linda, de vrouw van Sander, is twee jaar terug gestopt met haar werk als leerkracht en neemt het stokje over van Joke.

Na 55 jaar is het bedrijf toe aan uiterlijke vernieuwing. Daarom hebben is eind 2015, met behulp van Bundelmedia, een nieuw logo met bijbehorende huisstijl ontwikkeld. Ook is Installatiebedrijf Van Der Aar inmiddels actief geworden op social media en het internet middels een interactieve website, waardoor klanten nog beter geholpen kunnen worden.

Na heel wat jaren werkzaam geweest te zijn voor Installatiebedrijf Van Der Aar, is het zo ver Kees en Joke mogen genieten van hun wel verdiende pensioen. Sander en Linda zetten het bedrijf voort met 2 man personeel.

Zo is Installatiebedrijf  Van Der Aar er helemaal klaar om een nieuw succesvol hoofdstuk toe te voegen aan de geschiedenis van dit mooie bedrijf, schrijft u met ons mee?

Zo lang bestaat Installatiebedrijf Van Der Aar al

1960 (het jaar van de oprichting)

“In 1960 voerde John F. Kennedy campagne voor het presidentschap van de Verenigde staten.”

1971 (het jaar dat kees wordt aangenomen)

“Het Kabinet Den Uyl wordt gevormd in 1973 en staat symbool voor de samenwerking in Nederland.”

1987 (het jaar van de overname)

“De Duitser Mathias Rust landt in 1987 ongehinderd met zijn sportvliegtuigje op het Rode Plein in Moskou.”

2000 (het jaar dat Sander zijn diploma haalde)

“Op 1 januari 2000, haalt de wereld gerust adem nadat blijkt dat de millenniumwisseling geen gevolgen had.”

2004 (het jaar dat Sander mede-eigenaar wordt)

“Op het EK 2004 wisselt Dick Advocaat Arjen Robben; nog altijd de meest besproken wissel aller tijden.”