Skip to main content

DIENSTEN VAN INSTALLATIEBEDRIJF VAN DER AAR

Installatiebedrijf Van Der Aar denkt met u mee aan het milieu en uw portemonnee. Wij geven u een paar voorbeelden.

MECHANISCHE VENTILATIE

Er zijn veel verschillende redenen om over te gaan op mechanische ventilatie. We zetten de voordelen voor het milieu en voor uw portemonnee op een rijtje.

  • Met een goede mechanische ventilatie bespaart u tot €65,- per jaar!
  • U verdient uw investering in 4 ,5 jaar weer terug. U gaat namelijk van een wisselstroommotor naar een gelijkstroommotor.
  • Een droge woning is veel zuiniger dan een vochtige woning.
  • Als uw woning droog is, heeft u ook geen kans meer op vocht en schimmel in de woning waardoor u een veel gezonder binnenklimaat heeft.
  • De ventilator heeft een optimale bedienbaarheid, daar waar het nodig is! Dit is vaak in de badkamer en in het toilet. U zet de ventilator aan wanneer het nodig is.
  • Mechanisch ventileren is comfortabel en efficiënt!

Oude wisselstroomventilator

van-der-aar-installatiebedrijf-oude-wisselstroomventilator

Nieuwe CVE ventilator

van-der-aar-installatiebedrijf-nieuwe-wisselstroomventilator

ENERGIE ZUINIGE A-LABEL POMP VOOR DE VLOERVERWARMING

Tegenwoordig zijn er energiezuinige pompen voor de vloerverwarming. De voordelen hiervan zijn als volgt.

  • Aanzienlijk minder energieverbruik.
  • Door minder energieverbruik uiteraard ook besparing op uw energiekosten.
  • U kunt ook kiezen voor alleen een pompschakelaar. Doordat de pompschakelaar is opgebouwd uit een minimaal en maximaal thermostaat en een 24 uurs schakelaar hoeft de pomp niet constant te lopen. Ook dit bespaart u energiekosten.

NEFIT EASY

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

Nefit Easy te bedienen via uw smartphone

Houd via de app uw gasverbuik in de gaten